Paper – by Facebook

Paper – by Facebook 1.2.4

Facebook voor de mobiel opnieuw uitgevonden

Paper by Facebook is een compleet nieuwe manier om Facebook op je smartphone of tablet te gebruiken. Door verhalen uit je nieuwsfeed en nieuwscategorieën van jouw keuze te mixen, geeft Paper gebruikers een gepersonaliseerde nieuwservaring.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie herziening van Facebook's mobiele app
  • Design gericht op content
  • Nog steeds sociale netwerk functies
  • Lees-later integratie

TEGEN

  • Linkt naar het mobiele web
  • Geen menselijke selectie

Goed
7

Paper by Facebook is een compleet nieuwe manier om Facebook op je smartphone of tablet te gebruiken. Door verhalen uit je nieuwsfeed en nieuwscategorieën van jouw keuze te mixen, geeft Paper gebruikers een gepersonaliseerde nieuwservaring.

Jouw content staat voorop

Paper – by Facebook richt zich puur op content en wordt volledig bediend met gebaren. Veeg naar beneden om terug naar het vorige scherm te gaan, veeg naar links en rechts om door de verhalen heen te bladeren.

Door de traditionele interface-knoppen achterwege te laten, zet Paper – by Facebook interessante artikelen op de eerste plaats, met grote foto's en kaarten voor de nieuwsberichten. Tik je op een nieuwsbericht, dan ga je naar de site waar je het bericht in zijn totaliteit kunt lezen.

In tegenstelling tot Flipboard, verwijdert Paper – by Facebook de nutteloze interface van het mobiele web niet, en blijf je zitten met een hele verzameling advertenties en links naar verwante berichten. Voor een echte prettige manier van nieuws lezen, blijft Flipboard de beste keuze.

Gelukkig ondersteunt Paper – by Facebook lees-het-later services als Pocket zodat je de nieuwsberichten ook later kunt lezen, in een rustige interface zonder overbodige toeters en bellen.

Alleen maar gebaren

Ben je geen fan van bediening met gebaren, dan is de kans groot dat je Paper – by Facebook maar verwarrend vindt. Door de interface extreem minimalistisch te maken, bestuur je de app volledig met gebaren. Gelukkig helpt een korte tutorial je op weg.

Na je nieuwscategorieën gekozen te hebben, veeg je naar links door de onderdelen om nieuwe categorieën te onthullen. Onderin beeld vindt je verhalen voor elke categorie. Ook hier kun je doorheen vegen.

Tik je op een bericht, dan krijg je de Facebook-post te zien waarin dit werd gedeeld. Tik je vervolgens op de link, dan ga je naar het mobiele web.

De mogelijkheden van het sociale netwerk zijn nog steeds aanwezig. Reageer op vriendenverzoeken, lees en schrijf berichten en bekijk je meldingen. Elke post wordt behandeld als een traditionele Facebook-post, dus je kunt nog steeds alles liken, delen en becommentariëren.

Een betere Facebook-ervaring

 

Paper – by Facebook is een ambitieus project dat de weergave van Facebook op mobiele apparaten helemaal omgooit. De standaard Facebook-app is gedurende de jaren traag en onoverzichtelijk geworden, en Paper lost deze beide problemen op en geeft je ook nog eens een goede manier om je nieuws te lezen.

Toch zijn er betere apps op dit gebied, zoals Flipboard. Paper – by Facebook heeft een goede balans tussen het lezen van nieuws en de sociale opties, maar kan nog een hoop verbetering op het nieuwsvlak gebruiken.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor iphone

Meer
Paper – by Facebook

Download

Paper – by Facebook 1.2.4

Beoordelingen about Paper – by Facebook